dimarts, 14 de maig del 2013

Carta agraïment


Bé companys la PitAmunt 2013 s’ha acabat, després de molts mesos d’haver-la ideat, al final s’ha dut a terme,  darrere d’aquest nom, PitAmunt, hi ha un gran equip humà i que ha vetllat, s’ha esforçat, s’ha encoratjat, ha treballat dur i ha donat tot el que ha pogut i més, si bé es cert, hi ha algun aspecte a millorar, però no patiu que l’any vinent els millorarem, segur.

Esperem que hagueu gaudit dels circuits, tan el curt, més rodador però amb algun tram amb “essència”, com amb el llarg, amb més dificultat física i tècnica com la pujada del dipòsit, de les vistes i paisatges excepcionals de les Garrigues i hagueu descobert l’encant que té la vila de Puiggròs.

Només resta donar les gràcies en primer lloc a tots els participants que heu confiat en nosaltres en aquesta primera edició de la PitAmunt, en segon lloc donar les gràcies a totes les empreses col·laboradores, entitats i ajuntaments que sense el  seu suport hagués estat molt difícil la marxa, i finalment a tots els integrants del Club Ciclista Puiggròs, a l’ajuntament de Puiggròs, veïns del poble i amics, sou, deixeu-m’ho dir així, collonuts, mil gràcies pel vostre suport incondicional, mil gràcies per ser com sou i ens veiem en la PitAmunt 2014.

 

 

Òscar Ruera Urdiales
President C.C.Puiggròs





 

1 comentari:

  1. Hola, soc el Josep M. Cervelló, dorsal 156; vaig veure que durant el trajecte hi había col·laboradors de la cursa que feien fotos, ens podeu dir si les penjareu en algún lloc (Picasa, el bloc, facebook, etc....)
    Moltes gràcies i enhorabona per la cursa.

    ResponElimina